Stratentoernooi 2022

Het jaarlijkse Stratentoernooi is een intern toernooi en start dit jaar op woensdag 22 juni en loopt tot en met zaterdag 25 juni.

Stratentoernooi? 
Even uitleggen omdat we veel nieuwe leden hebben. Voor dit toernooi hebben we Steensel verdeeld in 6 straten: Eindhovenseweg, Riethovenseweg, Kerkeland 1, Kerkeland 2, De Vlaes en City Uithoeken. In het team van City Uithoeken zijn alle niet-Steenselnaren vertegenwoordigd. 

De coach van elk team maakt wisselende koppeltjes op basis van je dubbelranking en je speelt dus zo tegen koppels van een andere straat. We proberen steeds koppels op te stellen van gelijke speelsterkte. Een koppel wat op papier te sterk is, krijgt strafpunten om zo toch een 'eerlijke' telling te krijgen. Je speelt een mix of een dubbel van een uur. Zo kun je dus voor je eigen straat punten winnen. 

Je snapt natuurlijk dat het er bij de buurtontmoetingen soms zeer fanatiek aan toe gaat! Want er zijn ook hele "mooie" bekers te winnen!!

Speeldagen
De buurtontmoetingen worden gespeeld op woensdag t/m vrijdag van 19 uur tot 22 uur en op zaterdag van 13 uur tot 17 uur. Donderdag zijn er jeugdwedstrijden gepland van 18.15 uur tot 19 uur en op zaterdag van 12.15 uur tot 13 uur.
Zaterdag na de prijsuitreiking, zo rond 18 uur kunnen we nog gezellig napraten onder het genot van een drankje en een lekkere hap.

Aanmelden?
Aanmelden is niet nodig. Elke straat heeft een coach en die neemt binnenkort contact met je op of je mee wil doen.