2023: Stratentoernooi wordt Midzomer Toernooi

Al meer dan 25 jaar organiseert TPV Steensel het gezelligste interne toernooi, het Stratentoernooi. Het belangrijkste “ingrediënt” van dit toernooi is/was gezelligheid. Aangezien we vele nieuwe leden hebben en padel een populaire sport is geworden, hebben we dit toernooi in een nieuw jasje gestoken en hebben we ook de naam aangepast:

HET MIDZOMER TOERNOOI 2023
Het Midzomer Toernooi begint dit jaar op woensdagavond 21 juni en eindigt op zaterdagmiddag 24 juni. De opzet van dit toernooi is als volgt:

  • We gaan de spelers opdelen in 4 teams;
  • We spelen padel- en tenniswedstrijden op de avonden en de zaterdagmiddag;
  • Je kan deelnemen aan padel, tennis of allebei;
  • Elk team wordt geleid door een of meer ervaren coaches. Zij zijn het aanspreekpunt van het team;
  • Iedereen mag meedoen, jong, oud, zomerleden en ook niet-leden!!!  

Er zijn 4 speeldagen/avonden:  
Woensdag:         21 juni vanaf 19.00-22.00uur 
Donderdag:        22 juni vanaf 19.00-22.00 uur 
Vrijdag :              23 juni vanaf 19.00-22.00 uur 
Zaterdag:            24 juni vanaf 12.00-17.00 uur   
Je kan je voor één of meerdere avonden, en voor de zaterdagmiddag opgeven. Ook al kun je maar op één van de avonden, of alleen op zaterdag een enkel uurtje, alles is mogelijk. Hoe meer aanmeldingen hoe leuker het wordt! 

Jeugd
Voor de jeugd tot 13 jaar wordt een aparte indeling gemaakt door de jeugdcommissie.
Deze jeugdwedstrijden plannen we op de avonden van 18.15 uur-19.00 uur en op zaterdagochtend 11.15 uur-12.00 uur. Aanmelden via het formulier is niet nodig. Alles wordt geregeld door de jeugdcommissie.
De jeugdleden van 14 jaar tot 18 jaar worden gewoon ingedeeld bij de volwassenen en moeten zich dus wél aanmelden via het formulier.   

De planning
Na de sluitingsdatum gaan de coaches aan de slag met de wedstrijdindeling. Je speelt elke wedstrijd met een partner van jouw eigen team, tegen een dubbel van een ander team. De speeltijden krijg je door van je coach(es), zodat je weet op welke avond/middag je bent ingedeeld. Om zo sportief mogelijk de wedstrijden te kunnen indelen moet je dus aangeven wat je niveau/speelsterkte is. Zowel bij tennis als bij padel spelen we, zo veel mogelijk, mix-dubbel wedstrijden.  

Tijdens de speelmomenten van het Midzomertoernooi zorgt de Kantinecommissie natuurlijk voor lekkere hapjes!

Prijsuitreiking en food(friet)truck
De prijsuitreiking is op zaterdag aansluitend aan de laatste wedstrijden. Daarna kunnen we friet & snacks eten bij de food(friet)truck. De prijs hiervoor is € 7,50 p/p, kinderen tot 12 jaar betalen € 5,-. Indien je partner mee wil eten kun je dat aangeven in het formulier.  

We hopen dat we weer veel aanmeldingen krijgen, van jong tot oud. We gaan er samen met onze nieuwe leden weer een gezellige week van maken.

Dus is je agenda nog leeg, doe mee en schrijf je in via dit formulier. Inschrijven kan nog tot en met dinsdag 30 mei.

 

Organisatie MidZomertoernooi
Thom Beerens & coaches