Vriend van TV Steensel - VVTVS

Word Vriend van TV Steensel

Tennisvereniging Steensel is een vereniging, die niet alleen uitstekende faciliteiten voor de tennisser biedt maar ook veel gezelligheid en saamhorigheid voor vele Steenselnaren en diegenen die hun roots in Steensel hebben liggen. Nog net voordat we met corona werden geconfronteerd is het initiatief ontstaan om de vereniging te verrijken met een vriendenclub om alle mensen, die de vereniging een warm hart toedragen, meer bij de vereniging te betrekken.

Draag je Tennisvereniging Steensel een warm hart toe? Wil je graag betrokken zijn (en blijven) bij TV Steensel? Word dan ‘Vriend van TV Steensel’, kort genoemd de VVTVS. Vriend kun je worden voor een donatie van minimaal € 25,- per jaar (meer mag ook, altijd welkom).

Het geld van de vrienden wordt gebruikt voor speciale doelen, dus niet voor de reguliere exploitatie van de vereniging. Te denken valt aan  extra faciliteiten op het park zoals bijvoorbeeld het vervangen of uitbreiden van speeltoestellen of andere faciliteiten, het opluisteren van jubilea, e.d. De vrienden tezamen bepalen waaraan het geld besteed gaat worden in overleg met het bestuur en de leden op de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering.

Wat krijg je ervoor terug? Veel gezelligheid en betrokkenheid. Je ontvangt in je mail de nieuwsbrieven van de vereniging, de uitnodigingen voor het feest na het jaarlijkse Stratentoernooi en de jaarlijkse vrijwilligers- en vriendendag, en wie weet wat vrienden met elkaar nog meer verzinnen.

Wil je vriend worden, stuur dan een mailtje naar [email protected]. Je krijgt dan een mailtje terug met nadere informatie.
Of bel 06-28 95 99 28 (Gerard van Rossum)