Banen

Bij Tennis- en padelvereniging Steensel worden veel evenementen georganiseerd waar je aan mee kunt doen. Maar je kunt natuurlijk ook zelf ongeorganiseerd een balletje gaan slaan. Je moet wel rekening houden met de georganiseerde evenementen, die hebben voorrang.

Onderhoud
Dankzij de heren van onze onderhoudscommissie ligt ons park er prachtig bij; nette paadjes, verzorgde bloembedden en goed bijgehouden banen. Allerhande grote en kleine klussen vinden achter de schermen plaats om ervoor te zorgen dat iedereen hiervan kan blijven genieten van ons mooie tennispark.

  • Is er een lamp kapot? In de kantine, de kleedlokalen of op de banen zelf (ja, daar hangen ook lampen boven – nooit gezien?). Meld het.
  • Zit er een gat in het net? We vallen misschien niet over een gaatje, maar meerdere gaten maken wel een groot gat! Meld het.
  • Zijn er bordjes/ballen van het scoreboard kapot of afgebroken? Hoe moet je dan toch weten wie er wint? Meld het.
  • Ligt er ergens een tegel los of is een van de stoelen bij de baan wel erg gammel? Breek je nek niet maar meld het.

Neem contact op met Martien Lemmens van de commissie Baan- en Parkonderhoud. of meld het bij een van de mensen van het parkonderhoud.

Bespeelbaarheid
Onder normale Nederlandse omstandigheden zullen onze kunstgras velden meestal bespeelbaar zijn, ook in de winter. Er zijn echter een aantal uitzonderingen:

Lees hier alles over de bespeelbaarheid van de banen

Inlichtingen
Omdat TPV Steensel zorg steekt in het beheer van de kwaliteit en de duurzaamheid van haar banen wordt de beslissing over het wel of niet bespeelbaar zijn van de banen door onze onderhoudsploeg genomen.