Wintercompetitie in de Kempen 2022/2023

Wintercompetitie in de Kempen (Dorpencompetitie)

De Wintercompetitie in de Kempen, wat is dat precies? Het is wat anders dan de KNLTB-competitie. Hieronder lees je meer over deze competitie. Heb je vragen, stel ze gerust!  

  • De Wintercompetitie in de Kempen wordt gespeeld van eind oktober t/m medio maart tussen teams van verschillende tennisverenigingen in de Kempen. Wedstrijden worden gespeeld in gemende teams die, op basis van speelsterkte, in poules worden ingedeeld.
  • De Wintercompetitie in de Kempen is een competitie die gaat om tennisplezier en gezelligheid. Een hapje en drankje voor en na de wedstrijden horen er dan ook zeker bij!
  • Op ongeveer één avond per twee weken worden zowel uit- als thuiswedstrijden gespeeld. Een team kan bij inschrijving een voorkeursdag aangeven. De wedstrijden kunnen op wisselende avonden zijn i.v.m. de voorkeursdag van de tegenstanders. Op vrijdag wordt niet gespeeld. Een speelavond start om 19.30 uur. Per avond worden 2 x herendubbel, 2 x damesdubbel en 2 x mixdubbel gespeeld. De wedstrijden duren ± 50 minuten per ronde.  
  • Een tennisteam bestaat uit 3 heren en 3 dames (meerdere deelnemers is aan te bevelen i.v.m. verhinderingen). Inschrijven is dit jaar gratis.
  • De organisatie van deze competitie is in handen van Tennisvereniging De Kemphanen uit Reusel. Deze vereniging verzorgt de indeling van de poules en de planning van de wedstrijden.  
  • De competitie eindigt met een finaledag op zaterdag 19 maart 2022.

De afgelopen winterseizoenen hebben er steeds twee teams van onze vereniging meegedaan aan deze gemoedelijke competitie.  

Inschrijven of meer info
Vind je het leuk om mee te spelen in deze competitie ?
Inschrijven kan tot en met 10 september bij Rian via onderstaande contactgegevens.

Mocht je (nog) geen team gevonden hebben, maar toch graag mee willen spelen, neem dan ook contact op.

[email protected]
06-54376593 (Rian Huijbers)