Partner Wissel Competitie

Wat houd de Partner Wissel Competitie nu precies in
Elke donderdagavond en/of dinsdagavond spelen we tennis met een steeds wisselende partner tegen wisselende tegenstanders. Gedurende deze competitie is de kantine geopend.

Na inschrijving wordt je ingedeeld in een categorie die het beste bij jou speelsterkte past. Hoe meer inschrijvingen, hoe evenwichtiger de categorie wordt. Daarna wordt er een schema opgesteld voor wanneer en met/tegen wie jij speelt. Ook de baan en tijd waarop jij speelt is dan bekend.

Als het aantal inschrijvingen het toelaat spelen we op één avond drie rondes van een uur. We beginnen meestal om 19.30 uur. Normaliter wordt je op een avond één keer (soms 2 keer) ingedeeld. 
 
Na inschrijving ben je er van verzekerd dat je ongeveer elke week een of twee wedstrijden speelt op een niveau dat bij jou past.
 
Tijdens schoolvakanties en andere evenementen binnen de club, zoals bv. het Open Toernooi, de Clubkampioenschappen en het Stratentoernooi worden er geen wedstrijden gepland.
 
Let op: het kan zijn dat je op een bepaalde dag twee (!) keer ingedeeld bent.
En ben je verhinderd? Zorg dan voor vervanging door óf iemand van de  reservelijst te vragen óf iemand die net na of voor jou tennist.
 
Voor vragen kun je je melden bij Lambert van Dijk, via [email protected].
 

Schema's 2023: