Partner Wissel Competitie


Hieronder staan de speelschema's van de PWC 2022 en de deelnemerslijsten. 

Let op: het kan zijn dat je op een bepaalde dag twee (!) keer ingedeeld bent.
En ben je verhinderd ? Zorg dan voor vervanging door óf iemand van de  reservelijst te vragen óf iemand die net na of voor jou tennist.

Enquete
Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 31 januari jl. is afgesproken dat de vereniging vóór de zomer een enquete wil houden m.b.t. de wensen omtrent de PWC. Niet alleen zou bijvoorbeeld padel een onderdeel van de PWC kunnen worden maar ook spelen op andere dagen is bespreekbaar, alle ideeën zijn welkom. 

Het is dus mogelijk dat er na de zomer wijzgingen kunnen komen.

 

Wat houd de Partner Wissel Competitie nu precies in
Elke dinsdagavond (dames- en herendubbels) en donderdagavond (gemengde dubbels) spelen we met een steeds wisselende partner tegen wisselende tegenstanders. Gedurende deze competitie is de kantine geopend.

Na inschrijving wordt je ingedeeld in een categorie die het beste bij jou speelsterkte past. Hoe meer inschrijvingen, hoe evenwichtiger de categorie wordt. Daarna wordt er een schema opgesteld voor wanneer en met/tegen wie jij speelt. Ook de baan en tijd waarop jij speelt is dan bekend.

Als het aantal inschrijvingen het toelaat spelen we op één avond drie rondes van een uur. We beginnen meestal om 19.30 uur. Normaliter wordt je op een avond één keer (soms 2 keer) ingedeeld. 
 
Na inschrijving ben je er van verzekerd dat je ongeveer elke week een of twee wedstrijden speelt op een niveau dat bij jou past.
 
Tijdens schoolvakanties en andere evenementen binnen de club, zoals het Open Toernooi, de Clubkampioenschappen en het Stratentoernooi worden er geen wedstrijden gepland.
 
Voor vragen kun je je melden bij Lambert van Dijk, via [email protected].
 

Schema's 2022:

Deelnemerslijst dinsdag
Deelnemerslijst donderdag
Speelschema dinsdag HD en DD
Speelschema donderdag GD
Reglement PartnerWisselCompetitie

De schema's en de deelnemerslijsten van 2023 worden in maart 2023 gepubliceerd.

Uitslagen 2021 nog even zien? Klik hier!
Of die van 2022 ?  Klik hier!