Midzomer Toernooi

Al meer dan 25 jaar organiseerde TPV Steensel het Stratentoernooi. Aangezien ook in Steensel padel een populaire sport is geworden, hebben we dit toernooi in 2023 in een nieuw jasje gestoken:

HET MIDZOMER TOERNOOI 2024
Dit jaar begint het Midzomer Toernooi op woensdagavond 19 juni en eindigt op zaterdagmiddag 22 juni. De opzet van dit toernooi is als volgt:

  • We gaan de spelers opdelen in teams;
  • We spelen padel- en tenniswedstrijden op de avonden en de zaterdagmiddag;
  • Je kan deelnemen aan padel, tennis of allebei;
  • Elk team wordt geleid door een of meer ervaren coaches. Zij zijn het aanspreekpunt van het team;
  • Iedereen mag meedoen, jong, oud, zomerleden en ook niet-leden!!!  

Er zijn 4 speeldagen/avonden:  
Woensdag:         19 juni vanaf 19.00-22.00uur 
Donderdag:        20 juni vanaf 19.00-22.00 uur 
Vrijdag :              21 juni vanaf 19.00-22.00 uur 
Zaterdag:            22 juni vanaf 12.00-17.00 uur   
Je kan je voor één of meerdere avonden, en voor de zaterdagmiddag opgeven. Een verschil met 2023 is dat je dit jaar voor de hele avond of middag beschikbaar moet zijn en ingepland moet kunnen worden binnen de genoemde tijden.

Jeugd
Voor de jeugd tot 13 jaar wordt een aparte indeling gemaakt door de jeugdcommissie.
Deze jeugdwedstrijden plannen we op de avonden van 18.15 uur-19.00 uur en op zaterdagochtend 11.15 uur-12.00 uur. Aanmelden via het formulier is niet nodig. Alles wordt geregeld door de jeugdcommissie.
De jeugdleden van 14 jaar tot 18 jaar worden gewoon ingedeeld bij de volwassenen en moeten zich dus wél aanmelden via het formulier.   

De planning
Na de sluitingsdatum gaan de coaches aan de slag met de wedstrijdindeling. Je speelt elke wedstrijd met een partner van jouw eigen team, tegen een dubbel van een ander team. De speeltijden krijg je door van je coach(es), zodat je weet op welke avond/middag je bent ingedeeld. Zowel bij tennis als bij padel spelen we zo veel mogelijk mix-dubbel wedstrijden.  

Tijdens de speelmomenten van het Midzomertoernooi zorgt de Kantinecommissie natuurlijk voor lekkere hapjes!

Prijsuitreiking en 'de inwendige mens'
De prijsuitreiking is op zaterdag aansluitend aan de laatste wedstrijden. Daarna zorgen we natuurlijk dat je niet met een lege maag naar huis hoeft! Willen partners of kinderen meeeten geef dit dan aan op het inschrijfformulier.

We hopen dat we weer veel aanmeldingen krijgen, van jong tot oud, zodat we er weer een gezellige week van kunnen maken.

Dus nog niets gepland? Zet dan de datum alvast in je agenda en schrijf je in via dit formulier.  De inschrijving is open tot en met vrijdag 31 mei.

 

Organisatie MidZomertoernooi
Thom Beerens & coaches