Hein Pepers Competitie HPC 2022 - 2023

Wat is de HPC
De HPC is een interne dubbelcompetitie voor alle seniorenleden. Een gezellige en sportieve tenniscompetitie tussen leden van onze vereniging. Er wordt gespeeld in een vast team. Een team bestaat uit een herenkoppel, dameskoppel of een gemengd koppel. Op basis van het aantal inschrijvingen worden poules gemaakt, waarin de teams op speelsterkte worden ingedeeld.

De HPC kent twee delen. Een eerste deel vanaf november en een tweede deel vanaf januari. 

Speelavond
De wedstrijden worden gespeeld op dinsdagavond. De eerste speelavond is op dinsdag 1 november 2022. Per avond zijn er twee speelrondes; om 19.00 uur en 20.30 uur. De kantine is die avond open dus we kunnen na de wedstrijd gezellig met elkaar iets drinken en napraten.

Indien de wedstrijd niet op de geplande avond gespeeld kan worden, kiezen de teams onderling een nieuwe datum.

Wedstrijden
Er wordt gespeeld om twee gewonnen sets. Indien van toepassing, spelen de deelnemers een super tiebreak.

Promotie/degradatie
Na het eerste deel van de HPC worden de eindstanden per poule opgemaakt en gepubliceerd. Het winnende team promoveert naar een hogere poule. Het laatste team in de poule degradeert naar een lagere poule (mits er een hogere of lagere poule bestaat).

Aanmelden
Het is vanaf nu mogelijk om je als team in te schrijven. Ook als je graag mee wilt doen, maar nog geen medespeler hebt gevonden, is aanmelden mogelijk. Ik probeer dan om een leuke medespeler voor je te vinden.

Aanmelden kan tot dinsdag 25 oktober via dit inschrijfformulier op de website, via [email protected] of telefonisch via 06-22682229.

Om er voor te zorgen dat de kantine iedere speelavond geopend kan zijn, wordt per speelavond een team ingedeeld voor de kantinedienst.

Voor de eerste speelavond ontvangen de deelnemers de poule indeling en het wedstrijdschema.

We kijken uit naar de vele inschrijvingen. Indien je nog vragen hebt, neem dan gerust contact op met de organisator Danny.

Danny van den Bovenkamp
06-22682229
[email protected]