KNLTB Najaarscompetitie 2024 Tennis en Padel

Uitvraag KNLTB-najaarscompetitie 2024 tennis en padel

Voor komend najaar is het weer mogelijk om in te schrijven voor de KNLTB-competitie tennis en padel.

Iedereen kan meedoen aan de competitie, of je nu een beginnende speler bent of al ervaring hebt. Iedereen die wil spelen is welkom! De competitie bestaat uit vijf speeldagen en een team bestaat uit minimaal 4 spelers. 

Speeldata Tennis

Speeldata Padel

Kosten
De competitiebijdrage per team vanuit de KNLTB bedraagt € 32,00. Daarnaast betaalt elk team € 9,- per doosje tennisballen (€ 5,- voor padelballen) te gebruiken voor het spelen van de competitiewedstrijden. Na afloop van de competitie zijn de ballen eigendom van de spelers van het competitieteam. Ze hoeven dus niet terug naar de vereniging.  

Inschrijven tennis en padel
Heb je een leuk team bij elkaar gekregen? Schrijf je dan in door een mail te sturen naar de competitieleider Rian. De inschrijving moet in ieder geval vóór 15 juni binnen zijn.  

Belangrijk!
Bij inschrijving voor competitie gaan we loten als er te weinig ruimte is op een dag(deel). Word je team uitgeloot dan heb je wel de garantie op een plek bij de volgende competitieronde. We vragen alle teams daarom ook na te denken over een alternatieve speeldag, zodat we loten mogelijk kunnen voorkomen en zoveel mogelijk teams competitie kunnen laten spelen.  

Een inschrijving van een team verplicht zich tot deelname. Bij het terugtrekken van een team worden er door de KNLTB kosten in rekening gebracht.  

Voor vragen of meer informatie over het competitieaanbod kan je contact opnemen met Rian Huijbers.