KNLTB Wintercompetitie 2022/2023

Uitvraag KNLTB-wintercompetitie 2022-2023 tennis én padel  

Hoewel de zon volop schijnt en we genieten van de zomer zijn we achter de schermen al bezig met de organisatie van de verschillende competities die later in het jaar plaatsvinden, waaronder de Wintercompetitie Zuid.

Ook komende winter is het mogelijk om bij TPV Steensel tennis én padel KNLTB-competitie te spelen.  

In deze uitvraag lees informatie over de KNLTB Wintercompetitie Zuid 2022-2023, een competitie speciaal voor verenigingen uit de provincies Noord-Brabant en Limburg. De competitie start in november en loopt door tot januari 2023.  

Tenniscompetitie  

De Wintercompetitie Zuid wordt aangeboden op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Er wordt gespeeld in poules van acht teams. De competitie bestaat in totaal uit zeven speeldagen.

   

Padel-competitie

Iedereen kan meedoen aan de padelcompetitie: of een speler nou beginner is of een ervaren wedstrijdspeler. Iedereen die padel wil spelen is welkom! In tegenstelling tot de andere competities telt de wintercompetitie zeven speeldagen in november, december, januari en februari en wordt zowel indoor als outdoor aangeboden op vrijdag, zaterdag en zondag.  

Competitieaanbod

Op zowel vrijdag, zaterdag als zondag wordt er gespeeld in verschillende klassen. De padelcompetities op zaterdag en zondag zijn voor spelers van alle leeftijden. Op vrijdag kun je vanaf 15 jaar deelnemen. Voor padelspelers t/m 17 jaar wordt op zondag een jeugdcompetitie aangeboden. De competitie is dus voor iedereen: beginners, licht gevorderden, gevorderden en wedstrijdspelers.  

Speeldata  

Promotie en degradatie Vanaf 2022 wordt tijdens alle padelcompetities gespeeld om promotie/degradatie. Hierdoor zal er een piramidale opbouw van klassen ontstaan, waardoor uiteindelijk de niveauverschillen in de klassen kleiner worden. Een team promoveert of degradeert dus naar dezelfde competitie het jaar daarna.  

Kosten

Deelname aan de wintercompetitie 2022-2023 kost per team € 95 euro (competitiebijdrage KNLTB + bijdrage aan schoonmaakkosten kantine). Daarnaast betaalt elk team € 5,- per doosje ballen dat gebruikt wordt voor het spelen van competitiewedstrijden.  

Inschrijven tennis en padel

Teams inschrijven voor tennis en padel kan via [email protected]. Inschrijvingen moeten in ieder geval vóór 10 september binnen zijn.

Inschrijvingen voor de padelcompetitie graag zo snel mogelijk doorgeven, zodat we snel zicht hebben op de interesse en mogelijkheden ten aanzien van het aantal teams en de baancapaciteit.

Voor padel moeten ook alle teamleden direct doorgegeven worden i.v.m. de indeling op sterkte. Een inschrijving van een team verplicht zich tot deelname. Bij het terugtrekken van een team worden er door de KNLTB kosten in rekening gebracht. 

Maak je nog geen deel uit van een team maar lijkt het je tóch leuk m mee te doen? Meld je dan aan bij Rian Huijbers.

Inschrijven kan tot en met 10 september via [email protected].
Heb je vragen, stel ze gerust! Neem contact op met Rian Huijbers via. 06 - 543 765 93.